De Keuze van Canvas: 4x7

You are here


DOCVILLE 2017 is voorbij, de volgende editie is gepland tussen 21-29 maart 2018. Onderstaande informatie slaat op de editie van 2017.
DOCVILLE 2017 has passed, the next edition will be March 21-29th 2018. The information below refers to the 2017 edition.

De Keuze van Canvas: 4x7

Directed by
België | 100 min. | (no subtitles)

Canvas, partner van DOCVILLE sinds mensenheugnis en de documentaire film zeer genegen, presenteert ieder jaar een eigen programma op het festival. Dit jaar viel de keuze op 4x7. 4x7 is een documentaire reeks waarbij elke aflevering bestaat uit 4 korte documentaires van 7 minuten. Die hebben één ding gemeen: het zijn dwingende verhalen die de maker om een of andere reden moét vertellen.

De makers zijn grote namen als Paul Jambers, Marc Didden en Stijn Coninx, maar ook mensen die vooral in het professionele circuit bekend zijn zoals Dimitri Van Zeebroeck, Pieter-Jan De Pue en Sarah De Bisschop én jong talent als Lidewij Nuitten en Evy De Ceur. 4x7 is een initiatief van Canvas en De Chinezen, in samenwerking met de Vlaamse Filmscholen en 48 film- en documentairemakers. Op DOCVILLE worden een aantal highlights van het afgelopen seizoen vertoond én krijgen we een een aantal exclusieve previews van het nieuwe seizoen.

 

Credits