For the Love of Meat - A Documentary on Central Texas BBQ

You are here


DOCVILLE 2017 is voorbij, de volgende editie is gepland tussen 21-29 maart 2018. Onderstaande informatie slaat op de editie van 2017.
DOCVILLE 2017 has passed, the next edition will be March 21-29th 2018. The information below refers to the 2017 edition.

For the Love of Meat - A Documentary on Central Texas BBQ

Directed by Jeff Jones, Matthew Johnson, Brandon Gonzales, Matthew Walls
USA | 52 min. | English (no subtitles)

De voorstelling van 25/3 wordt gevolgd door een DOCVILLE² - BBQ Tasting ism Sticky Fingers BBQ

Amerikanen en BBQ horen bij elkaar zoals brood en boter. Binnen Amerika is het met stip de Texanen die alles op alles zetten op zoek naar het perfecte stukje slow roasted meat. For the Love of Meat bezoekt enkele van de top "BBQ Pit-Masters" uit Texas en gaat na wat hun geheim is om de perfectie na te streven. Een film om duimen en vingers van af te likken.

Americans and BBQ belong together like bread and butter. For America, it’s by far the Texans which are the most driven to look for the perfect piece of slow roasted meat. For the Love of Meat takes us to a few of the top “BBQ Pit-Masters” from Texas and tries to discover their secret for achieving perfection. A film that will make you hungry for sure!

The screening of March 25th is followed by a DOCVILLE² - BBQ Tasting in cooperation with Sticky Fingers BBQ.

 


This screening will be preceeded by the short documentary

I Kill
(David White, Paul Wedel / Nieuw-Zeeland / 9 min.)


About the director(s)

 

Credits

Production company FtLoM Productions
Music Joel Hamilton