Let op: Deze film werd op een vorige editie van DOCVILLE vertoond (editie(s) 2017). Informatie over de meest recente editie vindt u hier.
Warning: This film was shown at a previous edition of DOCVILLE (edition(s)2017). Information about the most recent edition can be found here.

For the Love of Meat - A Documentary on Central Texas BBQJeff Jones, Matthew Johnson, Brandon Gonzales, Matthew Walls

Amerikanen en BBQ horen bij elkaar zoals brood en boter. Binnen Amerika is het met stip de Texanen die alles op alles zetten op zoek naar het perfecte stukje slow roasted meat. For the Love of Meat bezoekt enkele van de top "BBQ Pit-Masters" uit Texas en gaat na wat hun geheim is om de perfectie na te streven. Een film om duimen en vingers van af te likken.

Americans and BBQ belong together like bread and butter. For America, it’s by far the Texans which are the most driven to look for the perfect piece of slow roasted meat. For the Love of Meat takes us to a few of the top “BBQ Pit-Masters” from Texas and tries to discover their secret for achieving perfection. A film that will make you hungry for sure!

The screening of March 25th is followed by a DOCVILLE² - BBQ Tasting in cooperation with Sticky Fingers BBQ.

 



Foodies USA

Vertoond op editie(s) 2017
Screened at edition(s) 2017

Extra info

De voorstelling van 25/3 wordt gevolgd door een DOCVILLE² - BBQ Tasting ism Sticky Fingers BBQ

Filminfo


USA
:: 52 min.
English
No subtitles


Programmaonderdeel

Food for thought*

credits
Regie

Jeff Jones, Matthew Johnson, Brandon Gonzales, Matthew Walls

Productiehuis

FtLoM Productions

Montage

Jeff Jones

Muziek

Joel Hamilton


Bekijk Contact info