Nieuws


 • Stuur je film in voor DOCVILLE 2017

  Stuur je film op voor de volgende editie van DOCVILLE. De entries zijn vanaf nu geopend. Tot eind augustus geniet je van het early bird extreme tarief (Belgische inzendingen zijn zoals steeds gratis).

  https://filmfreeway.com/festival/docville

 • Knack Publieksprijs bekend

  De stemmen zijn geteld, de Knack Publieksprijs is geweten. Life, Animated is -naast de jury-winnaar voor beste Internationale Documentaire- ook de favoriet van het publiek! 

  Alle resultaten via: http://www.docville.be/nl/node/438

   

   

 • FILM OVER AUTISME WINT JURYPRIJS OP DOCVILLE 2016

  Op zaterdag 7 mei werd de 12 editie van DOCVILLE feestelijk afgesloten met de Belgische première van 'Where to Invade next' van Michael Moore. Bij het begin van de avond werden de winnaars van de competitie bekend gemaakt. De Juryprijs voor de Beste Internationale Documentaire, aankoop door CANVAS, ging naar het ontroerende 'Life, Animated' van Roger Ross Williams, die in 2014 ook al geselecteerd werd op DOCVILLE met 'God Loves Uganda'. 'Life, Animated' vertelt het verhaal van de autistische Owen Suskind die contact legt met zijn ouders door middel van citaten uit Disney-films. 'Life, Animated' won reeds verschillende prijzen waaronder op het Sundance Film Festival (USA).
   
  >> Alle winnende films vind je hier.
   

 • VOORVERKOOP VR DOCS VANAF 13 APRIL

  Om technische redenen start de voorverkoop voor de VR docs wat later. Tickets kunnen gekocht worden vanaf 13 april. Let op: de plaatsen zijn beperkt tot 15 personen per voorstelling.

   

 • Ticketverkoop gestart!

   

  Vanaf woensdag 30 maart, om 11.00 kunnen via www.docville.be online gekocht worden.

  De tickets voor infosessies, masterclasses (o.m. van Louis Theroux) en conferenties kunnen gekocht worden vanaf donderdag 31 maart (10u)

  --------------------------------------------------------------

  De voorstelling van "My Scientology Movie" van 29/4 is UITVERKOCHT!

  De "Mastertalk Louis Theroux" (30/4) is uitverkocht!