Reglement DOCVILLE Festivalpas 2017

U bent hier


DOCVILLE 2017 is voorbij, de volgende editie is gepland tussen 21-29 maart 2018. Onderstaande informatie slaat op de editie van 2017.
DOCVILLE 2017 has passed, the next edition will be March 21-29th 2018. The information below refers to the 2017 edition.
  1. De Festivalpas houder dient EERST het formulier op www.docville.be/festivalpas volledig in te vullen (waaronder een duidelijke pasfoto), nadien zal de gebruiker worden doorgestuurd naar het ticketingsysteem van het festival waar volgens de festivalpas kan aangekocht worden.
  2. De DOCVILLE Festivalpas is strikt persoonlijk en kan niet worden doorverkocht of doorgegeven.
  3. Festivalpas houders dienen voor iedere voorstelling die ze willen bezoeken het juiste ticket te bemachtigen. Op vertoon van de Festivalpas aan de gastenbalie van het festival kan de houder een ticket voor de voorstelling verkrijgen.
  4. De Festivalpas houder dient -indien gevraagd- zijn Festivalpas te tonen bij de ticketcontrole aan de zaal, samen met het juiste ticket voor de voorstelling.
  5. De Festivalpas houder kan naar zo veel voorstellingen gaan als hij wil, maar kan maximum 1 ticket per voorstelling ontvangen. Daarenboven mogen de gereserveerde voorstellingen niet met elkaar overlappen.
  6. Een Festivalpas geeft de houder echter geen garantie op een ticket. Wanneer een voorstelling is uitverkocht, of het aantal voorziene tickets voor festivalpashouders is uitgeput, kan ook een Festivalpas houder geen ticket meer verkrijgen.
  7. De Festivalpas is niet geldig voor de openingsavond, slotavond, professionele activiteiten en niet-filmvoorstellingen (zoals de tastings).
  8. De Festivalpas houder kan op voorhand tickets reserveren voor een voorstelling, vanaf 10 maart voor de desbetreffende voorstelling.. Dit kan gebeuren door via de festivalwebsite op de knop "koop tickets" te klikken, in het popup kader de optie (Docville- Festivalpas) aan te duiden, en in een volgend scherm je festivalpascode in te vullen. Deze festivalpas code zal je worden gemaild door het ticketingsysteem. 
  9. Je krijgt de tickets (indien gewenst) via mail opgestuurd, je moet dus niet per se langs de ticketingbalie langs te gaan.
  10. Bij vermoeden van misbruik behoudt de organisatie zich het recht om de Festivalpas als ongeldig te beschouwen.