Lefto - In Transit

U bent hier


DOCVILLE 2017 is voorbij, de volgende editie is gepland tussen 21-29 maart 2018. Onderstaande informatie slaat op de editie van 2017.
DOCVILLE 2017 has passed, the next edition will be March 21-29th 2018. The information below refers to the 2017 edition.

Lefto - In Transit

Regie door Kurt de Leijer
België | 74 min. | Engels, Nederlands gesproken (Nederlands ondertiteld)

De voorstelling van 25/3 wordt gevolgd door een live set van Lefto in het Depot. Lefto's set van vijf uur wordt voorafgegaan door The Gaslamp Killer.

Naast zijn werk voor Studio Brussel mag muzikale duizendpoot Lefto overal ter wereld als DJ aan de slag. In LeFtO – in Transit toont hij ons op zijn manier enkele van de grootste steden ter wereld. Verwacht geen reistips over de typische bezienswaardigheden, maar wel over de underground scene in deze steden. Ervaar zelf hoe LeFtO aan de grote verscheidenheid in zijn muzieksmaak komt.

De Belgische DJ Lefto reist voor zijn muziek de hele wereld af. In Lefto - in Transit neemt hij ons mee naar steden als Londen, Los Angeles, Seoul, Brussel en Chicago. Hij geeft de kijker een unieke inkijk in deze steden door middel van de undergroundmuziek die volgens hem best bij deze steden past. Daarnaast gaat hij op bezoek bij bevriende muzikanten, producers, kunstenaars en andere locals. Een must-see voor iedere liefhebber van elektronische muziek.

Regisseur Kurt de Leijer maakte deze zesdelige documentairereeks voor Canvas. Naast een gedeelde passie voor hiphop, zijn Kurt de Leijer en Lefto al jarenlang goede vrienden. Hij was dus de aangewezen persoon om de DJ te volgen op zijn reizen. Tijdens deze reizen bezoekt Lefto enkele vrienden waarvan de namen misschien ook een belletje doen rinkelen, zoals de producers Gilles Peterson en the Gaslamp Killer of schilder BITKR.

TICKETS ENKEL TE KOOP VIA HET DEPOT


Over de regisseur(s)

 

Credits

Productiehuis Caviar