Ket&Docs

In kleine blokjes van telkens 15 minuten zien we een bijzonder stukje van de wereld door de ogen van een kind. Niet alleen boeiend voor de jonge doelgroep (kinderen tussen 9 en 12 jaar) maar voor iedereen in het pedagogische veld die graag wil werken rond een bepaalde thematiek.

  • Bijzonder buitengewoon: Fantasierijke tiener Mona kampt met ASS en staat aan de vooravond van een gigantische stap in haar leven: ze zal de overstap maken naar het gewone onderwijs.
  • Eneris: Op een zomerdag doodt een meisje de tijd in het kapsalon van haar tante. Alle dingen die ze ziet vermengen zich tot een fantasierijk verhaal.
  • Leonie, skeet en de biggen: Elke dag geniet Leonie van het leven op de boerderij van haar ouders. Later wil ze ook boerin worden, maar het gaat niet goed met de boerderij.
  • Skate the City: Drie skaters zoeken naar een plek in de stad, maar krijgen overal het deksel op de neus. Uiteindelijk trekken ze met lef naar het stadhuis om hun rechten op te eisen.
  • Warre en de Drie Wilgen: Het magisch wezen Willow gidst zijn vriend Warre doorheen de natuur en toont hem de mooie dingen die er te ontdekken vallen.Voor kinderen

Vertoond op editie(s) 2023
Screened at edition(s) 2023

Info

REGIE
België
2023 90 min.
Nederlands gesproken
Geen ondertiteling

Vanaf 8 Jaar

Programmaonderdeel

Kids

credits
Contactgegevens
Bekijk Contact info
(en screener)
(beschikbaar vanaf 20.03)