Lefto - In TransitKurt de Leijer

Naast zijn werk voor Studio Brussel mag muzikale duizendpoot Lefto overal ter wereld als DJ aan de slag. In LeFtO – in Transit toont hij ons op zijn manier enkele van de grootste steden ter wereld. Verwacht geen reistips over de typische bezienswaardigheden, maar wel over de underground scene in deze steden. Ervaar zelf hoe LeFtO aan de grote verscheidenheid in zijn muzieksmaak komt.

De Belgische DJ Lefto reist voor zijn muziek de hele wereld af. In Lefto - in Transit neemt hij ons mee naar steden als Londen, Los Angeles, Seoul, Brussel en Chicago. Hij geeft de kijker een unieke inkijk in deze steden door middel van de undergroundmuziek die volgens hem best bij deze steden past. Daarnaast gaat hij op bezoek bij bevriende muzikanten, producers, kunstenaars en andere locals. Een must-see voor iedere liefhebber van elektronische muziek.

Regisseur Kurt de Leijer maakte deze zesdelige documentairereeks voor Canvas. Naast een gedeelde passie voor hiphop, zijn Kurt de Leijer en Lefto al jarenlang goede vrienden. Hij was dus de aangewezen persoon om de DJ te volgen op zijn reizen. Tijdens deze reizen bezoekt Lefto enkele vrienden waarvan de namen misschien ook een belletje doen rinkelen, zoals de producers Gilles Peterson en the Gaslamp Killer of schilder BITKR.

TICKETS ENKEL TE KOOP VIA HET DEPOTMuziek Portret

Vertoond op editie(s) 2017
Screened at edition(s) 2017

Info

REGIE Kurt de Leijer
België
74 min.
Engels, Nederlands gesproken
Ondertiteling: Nederlands

Programmaonderdeel

Muziekdocu's

credits
Regie

Kurt de Leijer

Productiehuis

Caviar

Contactgegevens
Bekijk Contact info
(en screener)
(beschikbaar vanaf 20.03)