Het Bijzondere Levensverhaal van Karl ErikssonJohan Van Schaeren

Het wonderlijke levensverhaal van Karl Eriksson, gepassioneerd muzikant, fervent wereldreiziger en free spirit, altijd onderweg en onvermoeibaar op zoek. Hij groeit op als zoon van Bert Eriksson, voormalig leider van de beruchte Vlaamse Militanten Orde en uitbater van een extreemrechts café.  Maar al op heel jonge leeftijd kiest Karl een heel andere weg. Net als de vorige historische documentaires van regisseur Johan Van Schaeren wordt een schat aan historisch beeldmateriaal ontsloten, ditmaal om een uniek muzikaal, politiek en Antwerps verhaal te vertellen.

Deze vertoning staat op het verkeerde uur aangeduid in de fysieke folder. De vertoning van vrijdag 24.03 gaat niet door.


Deze vertoning maakt deel uit van het programmaonderdeel...

Spectrum

Een uiterst gevarieerde selectie films die de echte documentaireliefhebber niet mag missen. Films die furore maken in het internationale filmfestivalcircuit of net onbekende pareltjes die de programmator met plezier aan je voorstelt. Stuk voor stuk films die een toonbeeld zijn van waar DOCVILLE voor staat: sterke auteursfilms die het grote scherm verdienen.Sterke Verhalen Muziek Portret Nederlands gesproken of ondertiteld

Vertoningen
Koop je ticket

Extra info

Deze vertoning wordt gevolgd door een nagesprek met de regisseur

Info

REGIE Johan Van Schaeren
België
2023 106 min.
Nederlands gesproken
Ondertiteling: Nederlands

Programmaonderdeel

Spectrum

credits
Regie

Johan Van Schaeren

Contactgegevens
Bekijk Contact info
(en screener)