DOCVILLE is uitgesteld naar 25/9-3/10

Programma 2020

DOCVILLE is een festival gewijd aan de documentaire film, met een sterke focus op nationale en internationale auteurscinema. Films die niet alleen het hoofd maar ook het hart aanspreken, gemaakt door cineasten met persoonlijkheid en visie. Films die een plek verdienen op het grote witte doek.

Meet the DOCVILLE expert


Naar goede gewoonte vraagt DOCVILLE aan talloze professoren, journalisten en andere experten voor onze documentaires in- of uit te leiden. DOCVILLE vroeg aan een aantal van hen om een lijstje te maken met interessante Youtube-filmpjes, podcast, artikels of websites die over hun expertise handelen. Kruip in het hoofd van onze experts en bereid je alvast voor op een gedegen Q&A

Prof. Ike Picone


Ike Picone is docent Media en Journalistieke Studies aan de Vakgroep Communicatiewetenschappen van de Vrije Universiteit Brussel en als Senior Researcher verbonden aan de onderzoeksgroep IMEC-SMIT. Hij beschikt over een uitgebreide expertise in het domein van digitale disruptie in de mediasector, meer bepaald inzake journalistiek en nieuwsmedia.

Expert bij de film Collective
>> Bekijk de aangeraden video's, podcast, of te lezen artikels van deze expert